Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

66# ALCORQUES CON ÁRBOLES. (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Plantar árboles en todos los alcorques donde falte un árbol.

A lo largo de toda la ciudad hay muchos alcorques sin árboles. Replantando los árboles que faltan, se ganaría en calidad medioambiental, mejora de la imagen del espacio público y de zonas verdes sin necesidad de tener que crear nuevos espacios verdes en la ciudad .

Salud medioambiental, mejorando contaminación del aire y acústica. Mejora de la imagen y aspecto de la cuidad. Preservación de la biodiversidad urbana.

Las ciudades que quieran ser más sostenibles y ofrecer a sus habitantes una mejor calidad de vida deben conservar y aumentar en lo posible su riqueza natural.

Valor econòmic : 80.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació