Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

40# INSTAL·LACIÓ DE FONTS D´AIGUA PO AL PARC JOAN MIRÓ (ALMEDA)


El PARC JOAN MIRÓ és un punt habitual de trobada per als nens i nenes de les dues escoles del voltant. La instal·lació de fonts d´aigua permetrà que els infants es mantinguin hidratats (sobretot a la primavera i l´estiu) així com la reducció de moltes ampolles d´aigua de plàstic que s´utilitzen actualment degut a la falta d´una font per omplir ampolles reutilitzables.

En primer lloc en benestar per als habitants i usuaris del Parc (sobretot nens i nenes). Tenir un punt d´aigua po fresca és una necessitat i un dret que cal cobrir.
Millora del medi ambient. Disposant d´una o dues fonts en el Parc, es redueix el consum d´ampolles d´aigua d´un sol ús amb la corresponent reducció de plàstics associada.

Valor econòmic : 12.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació