Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

104# REMODELACIÓ PATI PRIMÀRIA ESCOLA DOLORS ALMEDA (ALMEDA)


La comunitat educativa de l´escola Dolors Almeda vol seguir treballant en la millora del pati de primària (que participa a la inicitiva Patis Oberts de l´Ajuntament de Cornellà) per tal d´avançar cap a un pati inclusiu, que fomenti el respecte i la coeducació, impulsant la creació de zones diversificades de jocs i usos com: una zona de jocs amb estructura, un sorral, una zona de terra de cautxú, un escenari i una caseta per emmagatzemar material per a jugar al pati.

Diversificar els usos i les activitats a realitzar al pat de primària permet als infants explorar els diferents aspectes de la seva personalitat i capacitats, afavorint una educació més inclusiva i coeducativa a on s´incorporen les diferents sensibilitats i s´allunya l´espai de lleure de l´escola del monopoli dels jocs de pilota. D´altra banda, l´Escola Dolors Almeda participa a l´iniciativa Patis Oberts de l´ajuntament, de manera que la seva millora reverteix directament en el barri Almeda.

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació