Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

103# MILLORA DEL PATI D´INFANTIL DE L´ESCOLA ELS PINS (CENTRE)


Actuacions que creiem que es necessiten hi ha les següents: treure la tanca que delimita un espai al mig del pati, actualitzar el conjunt de jocs infantils (algun necessita pintar-se algun altre necessita substituir-se), plantar algun arbre que doni ombra a l’estiu, col·locar una zona de tatami de cautxú, substituir la font que hi ha que està malmesa, actualitzar els bancs , posar una altra paperera, pintar el voladís d’accés al pati, lligar la de la pista amb la tanca que fa de separació.

Dotaria a una de les escoles públiques del barri centre de Cornellà d´un espai per als més petits per a les seves estones d´esbarjo i descans.

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació