Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

111# MEJORA PARQUE CARRER ISABEL AUNION (AL LADO DE LOS BOMBEROS) (EL PEDRÓ)


Reparación de puerta de acceso, ampliar columpios, especialmente para los niños mas pequeños, y colocación de algún banco para poder sentarse.

Es un parque que debido a la apertura del supermercado Lidl ha aumentado su afluencia, por lo que consideró que podría adaptarse un poco para poder ofrecer un espacio a los más pequeños, actualmente los columpios que hay son poco funcionales.

Valor econòmic : 12.400€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació