Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

117# TRANSFORMACIÓ I MILLORA DELS PATIS D’INFANTIL I PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SURIS. ESPAIS OBERTS A LA NATURA I AL BARRI. (FONTSANTA-FATJÓ)


Després d’un treball de tota la comunitat educativa volem renaturalitzar i millorar els patis de l’escola Suris fent això:
Pati1:Rampa natural per millorar accessibilitat, col·locar paviments naturals (escorça, sorra, còdols), plantar arbres fruiters que donaran nom a les aules de P3, instal·lar Mikado gegant (troncs arbres)
Pati2: construir àgora en semicercle per fer classe a l’aire lliure, instal·lar 2a font, rehabilitar pèrgola, instal·lar escenari permanent, instal·lar Mikado gegant

Millora l’accessibilitat i la qualitat dels espais fomentant la integració d’alumnat i de famílies de la ciutat amb mobilitat reduïda
Millora el projecte de patis oberts per què els infants del barri i de la ciutat gaudeixin de l’espai.
Recupera i suma espais verds al Projecte de ciutat Cornellà Natura
Implica tota la comunitat educativa, incloent associacions del barri i la ciutat, millorant la convivència
El pati com a eix d’unió de les famílies del barri i la ciutat.

Valor econòmic : 60.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació