Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

20# INSTAL.LACIÓ LÀMINES SOLARS FINESTRES ESCOLA ANTONI GAUDÍ (LA GAVARRA)


La nostra escola Antoni Gaudí té part del seu edifici escolar orientada totalment al SUD. Amb el canvi climàtic les aules que estan en aquesta banda, Infantil en la planta baixa, P3 i P5, i en la primera planta quatre grups de primària pateixen calor intensa (més de 26 ª) durant pràcticament la meitat dels mesos escolars.La petició és la instal·lació de làmines de protecció solar a les finestres que deixen passar la llum però que repelen la calor. En total demanem la instal·lació per sis aules.

Des de l´abril fins ben bé finals octubre-mitjans novembre les aules estan per sobre dels 25-26 graus sostinguts durant dies i setmanes, tot i tenir les finestres obertes i les persianes baixades. Segons normativa de treball s´haurien d´aturar les classes, ja que estem posant a nens a aprre a unes temperatures no adients ni per ells/es ni pel personal que treballa en el centre.
La meva proposta millora les condicions de nens i nenes que estudien a l´Escola pública de Cornellà. És necessari.

Valor econòmic : 5.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació