Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

93# OMBRE AL PATI DE L´ ESCOLA MONTSERRAT (SANT ILDEFONS)


L´escola Montserrat te la peculiaritat de tenir dos edificis i per tant dos patis. Per al pati dels grans, sol·licitem tals d´ombra per a mitja pista,ja que es fan tot tipus d´activitats: l´hora del pati,extraescolars
esportives, actes festius de l´escola i de l´ampa, pati del menjador, etc... La majoria dels usuaris son els nens i es sabut que la dermis dels infants es molt més fràgil i susceptible a l´exposició solar i a la calor, de vegades insupor.
Pressupost: 40.000€

Principalment per la salut dels més petits, que millor reclam per als pares que hagin de escolaritzar els seus
fills a Cornellà??

Valor econòmic : 40.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació