Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2020. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 131 propostes (84 online i 47 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 3 projectes per a tota la ciutat i 16 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2020 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots901
  • Inici17/06/2019
  • Obert fins16/07/2019
  • COMPARTIR         

94# RAMPES AL PATI DE L´ ESCOLA MONTSERRAT (SANT ILDEFONS)


L´escola Montserrat te la peculiaritat de tenir dos edificis i per tant dos patis. Per al pati petit, sol·licitem rebaixar el mur d´obra vista que limita amb la comissària de la Policia Nacional per fer inclinació (rampes) i que els nens puguin pujar i baixar sols per divertir-se el màxim.
També estaría bé un col·locar un reg per a l´hot (degoteig) amb els dies de festa seguits, s´asseca i s´espatlla l´hort.
Pressupost: 10.000€

Aquest es un pati situat de pas a l´avinguda St. Idelfons, dona molt bona imatge que el pati estigui cuidat i veure els nens com cuiden l´hort i jugan feliços.

Valor econòmic : 10.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació