Registre \

Registre

Registre

Registrar-te és un pas necessari per prendre part en les enquestes que es plantegin a través de opina.cornella.cat , per garantir un bon funcionament de l’aplicació, per evitar respostes que falsegin els resultats i per seguretat.
Omple les dades el més acuradament possible per completar el teu perfil. Posteriorment només hauràs d’iniciar sessió amb el teu usuari i contrasenya per poder donar la teva opinió i votar a cada enquesta o proposta.

Iniciar sessió

email

PasswordHe oblidat el meu usuari o contrasenya
No he rebut el mail de confirmació

Dona't d'alta al registre

  • Identificació
  • Dades Contacte i Estadístics
  • Confirmació

1-. Dades d'identificació

Pas 1/3

Els camps marcats en vermell o amb (*) són obligatoris.


2-. Dades Contacte i estadístics

Pas 2/3

Els camps marcats en vermell o amb (*) són obligatoris.


Data de naixement (*)

3-. Revisió i Confirmació

Pas 3/3

Dades de revisió

Termes i condicions

Les teves dades de caràcter personal s’inclouran en el fitxer 'Cornellà Opina' de l’Ajuntament de Cornellà, amb domicili a Pl. Església, 1, 08940 Cornellà de Llobregat, amb la finalitat de gestionar el contacte amb les persones interessades a prendre part més activament en els actes, òrgans i enquestes promogudes per l’Ajuntament de Cornellà. Aquestes dades no seran cedides a cap altre organisme ni entitat. La persona afectada podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant l’Ajuntament de Cornellà indicant en el seu títol: 'Tutela de drets LOPD'.
En algunes ocasions les enquestes podran estar dirigides a certs sectors de la població seguint criteris de selecció com l'edat, sexe o pertànyer al municipi de Cornellà de Llobregat, en aquests casos l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat podrà comparar les dades facilitades amb dades existents de seus arxius per verificar la fidelitat de la informació i així evitar possibles votacions falsejades que desvirtuïn el resutat de l'enquesta.Per realitzar el registre s'han de llegir i acceptar les condicions.

Tinc problemes amb el registre