Enquesta \

Enquesta d'Opinió de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Tens alguna idea per al teu quiosc?

De l’1 al 30 d’abril pots fer-nos arribar la teva opinió sobre la possibilitat de destinar els quioscos tancats de la ciutat a d’altres usos.El consum de la premsa escrita és un hàbit que pateix el declivi generalitzat de la venda de publicacions, cosa que afecta el rendiment dels tradicionals quioscos de revistes i diaris. El descens de vendes de premsa diària, juntament amb les restriccions per poder oferir altres productes no vinculats al ram, és la principal causa de la crisi del sector.

En els darrers anys a Cornellà de Llobregat han tancat la majoria dels quioscos de premsa, que ara com ara, amb el pas del temps, es troben en una situació de desús i abandonament. Aquesta realitat, que conviu en el paisatge urbà, ha motivat que el govern municipal es plantegi reptes de reconversió d’aquests establiments tancats i valori la possibilitat de reinventar-los com a contenidors de nous usos i serveis.

Actualment, des dels serveis municipals s’estan valorant estratègies que permetin posar en marxa un programa d’actuacions adreçades a dinamitzar alguns dels quioscos com a habitacles capaços d’acollir i incentivar iniciatives que ajudin a resoldre necessitats socials i econòmiques del territori.

Abans de posar en funcionament aquestes mesures, demanem, però, l’opinió a la ciutadania sobre la possibilitat de destinar 4 dels quioscos tancats dels nostres barris a d’altres usos, per tal de desenvolupar-hi nous projectes a partir d’idees creatives, innovadores i sostenibles econòmicament. Els quioscos escollits estan ubicats als carrers Penedès, Marcelino Menéndez Pelayo, Begònia i Avet.

La seva situació en l’espai públic, de centralitat en molts casos, la superfície de què disposen alguns d’ells en el seu entorn, la manca de cert tipus de serveis o comerços en la seva proximitat poden fer pensar que les seves característiques els permeten reinventar-se i ser reaprofitats novament més enllà de la finalitat per a la qual varen ser instal·lats en la via pública.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques


  • Opinions45
  • Inici01/04/2018
  • Obert fins30/04/2018
  • COMPARTIR         

El procés per aquesta enquesta es va tancar el 30/04/2018

Gràcies per opinar!


Aquests són els vostres resultats:

Consulta totes les propostes del procés participatiu a: Propostes d’usos presentades per a la reutilització dels quioscos

.