Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

211# RECUPERACIÓN DE LOS JARDINES Y ZONAS VERDES DEL BARRIO DE SANT ILDEFONS


Desde hace un tiempo se están deteriorando las zonas verdes que tenemos en el barrio de Sant Ildefons, sobre todo las que están en los interbloques cercanos a la parroquia, al CEIP Alexandre Galí, y al principio de la Av Sant Ildefons hasta la parada del Metro por falta o mal funcionamiento del riego autómatico o falta de mantenimiento, algunos jardines por su deterioro se están utilizando como pipi-cans

Siempre es bueno la mejora de las pocas zonas verdes que tenemos en este barrio, Sant Ildefons

Valor econòmic : 60.000€

Enquesta de votació