Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

219# COL.LOCACION DE SEMAFORS AMB CONTADOR DE SEGONS A LA CARRETERA DE ESPLUGUES


A la carretera de Esplugues alçada amb c/ Josep fiter, el semàfor es posa de seguida vermell.Aquest es una via de pas per els nens que van al col.legi Santa Eulalia (c/ MIranda) i seria convenient que el semàfor tingués contador de segons com el que ja està instalat a Esplugues.També es beneficiaria la gent gran i totes les persones que travessen aquesta via.Proposo aquesta solució o que es canvii la durada del semàfor en verd.Moltes gràcies

Aquest pas es molt perillós el semàfor dura molt poc temps en verd i a sobre a vegades el conductor del tramvia fa que el semàfor en verd canvii abans.Evitaria accidents de peatons amb el tramvia.

Valor econòmic : 50.000€

Enquesta de votació