Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

240# MEJORAR EL BARRIO


Hay algunos parques que necesitan una mejora, uno de ellos el de Pza del Pilar. Cerca hay columpios de pequeños y creo que este debería actualizarse, adaptarlo a otras edades y si pudiera ser, algún columpio adaptado a niñs con minusvalía. También poner sombra en alguno, creo que en en barrio solo hay uno que lo tiene. En la plaza que dá al centro cívico y su entrada al centro cuando llueve es imposible de pasar por el agua, con las posibles caídas. Podría intentar arreglarse para que no se hizi

Mejorar el barrio para el disfrute de los ciudadanos. También hay zonas que hay que actualizar y adaptarlas.

Valor econòmic : 150.000€

Enquesta de votació