Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

243# PARQUE DE LA INFANTA MAS ATRAYENTE


Propongo poner juegos infantiles de mayor calidad y un cambio de sitio, ya que actualmente en invierno que se agradece el sol quedan a la sombra de la clínica. Una pequeña pista de skate.. Con previsión del spai de lectura, incorporar alguna tumbona que inviten y sean comodas a la lectura ( tipo mirador del prat) Un arenero y un espacio con pintura de pizarra para poder dibujar y manipular estimulando los sentidos de nuestros pequeños. Mas iluminación nocturna. Una fuente en el espacio de de

Un parque que invite a venir, divertirse, leer, jugar, pasear, hacer deporte es una mayor salud para los ciudadanos.

Valor econòmic : 200.000€

Enquesta de votació