Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

248# MILLORA DEL MOBILIARI URBÀ DE LA PLAÇA PALLARS


El mobiliari urbà de la Plaça Pallars, principalment els bancs, es troben en un estat de deteriorament molt important, amb la pintura malmesa i les parts metàl·liques oxidades. Caldria destinar part del pressupost municipal a fer-ne un manteniment anual que garantís que l´estat de l´esmentat mobiliari fos l´adient pel seu ús per part de la ciutadania.

El fet de millorar l´estat del mobiliari urbà de la plaça permetria el seu ús segur i comfor per part de la ciutadania, especialment els nens, a més d´afavorir una imatge estèticament més agradable del barri.

Valor econòmic : 20.000€

Enquesta de votació