Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

250# FOMENTO DEL USO DE LA BICICLETA


Mi propuesta es unir los grande espacios de ocio del municipio de Cornella mediante carril bici. Me refiero a 1) Parc de la Infanta. 2) Zona deportiva de l´avenida Baix Llobregat (Federació de tenis, acceso a la pasarela del rio, Splau) 3) Parc de Can Mercader El objetivo sería realizar un circuito de salud y ocio para disfrutar de la bicicleta enlazando con zonas de ocio. Hay tramos que ya tienen carril bici, pero en otros no está resuelto como por ejemplo: a) De la rotonda de las aguas

El anillo que he marcado en mi propuesta está formado por zonas de ocio familiar y sería muy gratificante y saludable por acceder en bicicleta de forma segura, especialmente si se va con niños pequeños.

Valor econòmic : 350.000€

Enquesta de votació