Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

260# PARC PER INFANTS A CARRER JOAN MARAGALL 25 I MILLOR VIGILANCIA I NETEJA DEL CARRER.


Hi ha un petit triangle de sorra a c/Joan Maragall, 25 el qual està molt descuidat i a més sembla un pipican, proposo renovarlo per un petit parc per a infants ja que en aquesta zona la natalitat ha augmentat molt i a més a la temporada d´estiu està molt ben ubicat per tenir ombra, ja que en cap parc de Cornellà disposem d´ombres per l´estiu. També crec que aquest carrer necessita de mes vigilancia policial per tal que els cotxes no l´utilitzin d´aparcament per anar a la pizzería i no entrin en

Aquesta part del carrer de Joan Maragall es nou i creiem que està molt descuidat. Crec que aquesta proposta millora l´aspecte de Cornellà. Una ciutat neta i per a infants.

Valor econòmic : 25.000€

Enquesta de votació