Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

237# INVERSIONS AMB REVERSIÓ SOBRE L´ENLLUMENAT PÚBLIC.


L´enllumenat públic és segurament la instal.lació més extensa i quemés energia consumeix de la ciutat. Per això queda més justificat invertir en la seva millora en accions disponibles actualment i que estan a l´abast que puguin aportar beneficis tals com: Reducció del consum eléctric i per tant de les emisions de CO2. Reducció de les tasques de manteniment. Reducció de l´efecte de contaminació lumínica tant a l´espai aeri com als habitatges de nivells superiors.

Redueix comnsum energètic i contaminació. Millora qualitat de vida dels ciutadans. Facilita el manteniment. Estalvi econòmic a curt termini. Redueix costos de manteniment.

Valor econòmic : 100.000€

Enquesta de votació