Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

1# SUBSTITUCIÓ ARBRAT C/LLEÓ FONTOVA I C/MONTSERRAT ROIG (FONTSANTA-FATJÓ)


En el número 2 bis del carrer Lleó Fontova y el C/Montserrat Roig hi han plantats Pins que en la convivència dels veïns i propietaris que resideixen davants els pins. Preguem es substitueixin els pins per "plantes" i els pins els trasplantin al parc de l´INFANTA Els pins provoquen els següents problemes: 1. SALUT • Els nius dels ocells que s’instal·len els pins provoquen fortes olors d’excrements, paparres, puces , mosquits) que poden provocar malalties. Destacar la defecació con

Benestar del veïnat poder gaudir dels balcons, Salut: No alergies, NO PERILL FUGUES O INCENDIS per intrusió d´arrels, estalvi en reparació de voreres, Menys accidents, disminució en el cost de manteniment.

Valor econòmic : 60.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació