Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

9# ESPORTS DE PLATJA A CORNELLÀ (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Crear un espai o acondicionar un en desús amb pistes de volei platja amb sorra artificial per apropar l’activitat física (volei, tennis…) i la platja a tots els ciutadans de Cornellà.

- Ofereix als ciutadans de Cornellà un nou esport atractiu i molt complet de platja que aporta diversió i grans beneficis per a la salut. També apropa la pràctica esportiva a aquells nois, noies i jovent que volen fer un esport sense necessitat de competir oficialment , és a dir, jugar per a gaudir. A més, facilita la continuïtat en l’activitat esportiva d’ aquells joves que un dia van abandonar la competició per motius personals o esportius. - Les escoles, clubs i entitats del barri o municip

Valor econòmic : 25.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació