Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

10# PISTA DE FUTBOL I BASQUET DE PLAÇA EUROPA (SANT ILDEFONS)


Reformar les zones colindants de la pista de futbol i de basquet de la plaça Europa, possant formigó de la mateixa manera que es va fer a la plaça de Sant Ildefons. Amb l´objectiu d´eliminar les cabitats existents on es generen residus de tot tipus i d´eliminar perills per els més petits.

En l´actualitat suposa un perill pels nens que accedeixen a la zona per mitjà d´escalada i jugen en una zona que no está habilitada per a tal fí. En general la ciutat de Cornellà pot contribuir més al civisme a mesura que veu la seva ciutat en bones condicions. Donar una imatge millor de la ciutat en quant a neteja, ja que aquests forats suposen un cumul d´ampolles que degraden el barri.

Valor econòmic : 20.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació