Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

24# HABILITEM LA PLAÇA JOSEP TARRADELLAS! (EL PEDRÓ)


El projecte es centra en la millora i adequació dels espais i equipaments de la plaça Josep Tarradellas del barri del Pedró, fent incís en els espais de joc, infraestructures i equipaments del parc (ombres i punts d´aigua).

Penso que es una millora que pot aportar molta més qualitat en el temps de lleure dels infants del barri així com de les seves famílies. Facilitar punts d´aigua així com punts d´ombra de cara a l´estiu, aportarà molta més viabilitat a la "vida" de la plaça.

Valor econòmic : 75.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació