Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

27# MILLORAR LA IL·LUMINACIÓ DEL CARRER DEL FUTBOL, AL COSTAT DEL PELL (RIERA)


Els fanals que hi ha ara al carrer del Futbol són molt alts i queden tapats pels arbres, de manera que la il·luminació a la zona és deficient. Convindria millorar la il·luminació a peu de carrer (un exemple pot ser la part més nova del carrer Joan Maragall). Amb més il·luminació també milloraria la sensació de seguretat, ja que és una zona d´aparcament habitual pels usuaris i usuàries dels equipaments esportius i a la nit és força solitària.

Milloraria la sensació de seguretat.

Valor econòmic : 25.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació