Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

37# NOU ESPAI DE REUNIONS I FORMACIONS AL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL A SANT ILDEFONS (SANT ILDEFONS)


Actualment el Camp Municipal de Futbol dóna servei a més de 400 jugadors/es mitjançant la gestió de l´entitat U.E. Sant Ildefons. Aquesta entitat ha crescut en els darrers anys i no pot acabar de desenvolupar tot el seu potencial per no disposar d´un espai on poder fer reunions, recepcions, formacions, entrevistes amb pares i mares, i altres activitats i projectes socials. Com a entrenador d´aquesta entitat i professional del món de l´educació entenc que disposar d´un espai construït i equipat

Disposar d´un nou espai per a poder desenvolupar activitats formatives del món de l´esport i del futbol concretament al barri de Sant Ildefons un barri marcat per una important manca d´equipaments socio-culturals però que està revertint aquesta situació gràcies a la nova biblioteca i a nous espais que es poden desenvolupar. Aquest espai no només podrà donar servei al món de l´esport sinó que pot ser un centre per a formacions i reunions d´entitats socials de diferents àmbits especialment educ

Valor econòmic : 50.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació