Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

40# MILLORA PLAÇA GALÍCIA (DAVANT CENTRE EDUCATIU EL PILAR) (SANT ILDEFONS)


La quantitat de mobiliari de joc infantil és insuficient pel número de famílies amb infants que el fan servir. S´hauria de repondre els que es retiren i, a més a més, tenir present la franja d´edat fins els 9-10 anys (petit rocòdrom, jocs d´equilibri, "Twister" al terra, etc.) , ja que l´actual només s´adapta a edats entre els 0 i 3 anys aproximadament. Es imprescindible posar talls o similars sobre la zona de jocs infantils que facin ombra per les hores de més calor. Actualment només hi ha so

Facilitant que les famílies de la zona i del centre educatiu adjacent no s´hagin de desplaçar a altres parcs de la ciutat on s´ubiquen zones infantils de més qualitat i que responen a franges d´edat més diverses.

Valor econòmic : 100.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació