Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

42# PICTARTS AL CARRER (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Projecte de penjar plaques als carrers de la ciutat amb formes de Pictogrames Arasaac i altres dibuixos artístics que reprodueixin els Pictogrames que es fan servir per a les persones amb TEA (Trastorn de l´Espectre Autisme) que facilita la identificació d´establiments comercials i equipaments públics i sensibilitza sobre el fet de l´Autisme com a Ciutat Educadora i en facilita la identificació visual de les nenes i nenes amb TEA (pensadors visuals) i sense i persones adultes, que trobem plename

Demostrant des del carrer que s´aposta per la sensibilització en la diversitat i diferències d´aprenentatge d´una manera pràctica, creativa i visual. Educant a la ciutadania en valors com a Ciutat Educadora.

Valor econòmic : 20.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació