Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

43# TOTS LLEGIM (SANT ILDEFONS)


Promoure l´ús de pictogrames, imatges visuals i llibres amb llenguatge fàcil i lletres grans a les biblioteques de la ciutat per als infants amb diferents aprenentatges siguin amb diagnòstics (com per exemple, dislexia, TDH o TEA Trastorn de l´Espectre de l´Autisme, etc) o simplement que presenten més dificultats per a la lectura i comprensió, que acostin a la biblioteca als que més necessiten aprre a llegir i millorar la seva comprensió ja que és una porta d´accés universal a coneixements. H

Tenim biblioteques a les escoles i unes biblioteques a la ciutat molt ben equipades que funcionen molt bé. Hi ha molts usuaris de totes les edats. Però crec que s´ha d´ampliar l´oferta als que no hi van tant a la biblioteca, concretament als infants amb més dificultats per a la lectura, per a que ho puguin treballar acompanyats de la familia o puguin accedir-hi les famílies per trobar lectures i materials més adequats, així com persones adultes que están aprenent o tenen dificultats. La bibl

Valor econòmic : 20.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació