Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

53# PARQUE DEPORTIVO (CENTRE)


Hacer parque con maquinaria para todas las edades para hacer deporte y ejercitar cualquier parte del cuerpo con colocación de árboles de gran envergadura para que den sombra con sus asientos correspondiente ( En esquina Ctra.D´Esplugues con Carrer de Sevilla ) que actualmente está abandonado y podría incorporarse a la plazoleta que ya existe

A toda la gente de todas las edades en especial también gente mayor que además de andar ejercitan otras partes del cuerpo con la maquinaria adecuada

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació