Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

58# UN ESPAI PELS MÉS PETITS A LA PLAÇA DE JOSEP TARRADELLAS (EL PEDRÓ)


Es proposa reestructurar o reforma el parc de la Plaça de Josep Tarradellas, ja que hi ha molt espai disponible, però no gaire ben aprofitat. Actualment la plaça té dues zones amb un parc infantil pensat pels més grans i un pels més petits (això està molt bé), a més d´unes taules de PIM-POM i una zona d´esplanada. El que es proposa és millorar la zona dels més petits, aprofitant tot el que hi ha actualment, ja que té algunes carències: 1- No hi ha ombra per l´estiu. A altres parcs hi ha com une

Crec que la proposta pot beneficiar a Cornella fent que els seus espais siguin més accessibles per a totes les persones i families, incloent-hi els més petits.

Valor econòmic : 50.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació