Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

64# CANAL DE INFORMACIÓN A LA CIUDADANÍA (PANELES DIGITALES, ETC) (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Incorporación de paneles o puntos de información digitales en lugares estratégicos y de gran afluencia de la ciudad que muestren información de Cornellà (programación cultural, actividades (deportivas, medioambientales, educativas, infantiles, etc...) espectáculos, noticias, información del tiempo, fecha y hora, campañas, proyectos iniciados, resumen digitalizado y adecuado al formato de panel digital del Cornellà Informa... Un canal de comunicación del las actuaciones del Ayuntamiento dirig

Una Cornellà más informada de las actuaciones municipales y eventos en los que puede participar. Más afluencia, más cultura, más participación, más compromiso.

Valor econòmic : 90.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació