Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

72# NOU PARC LINDAVISTA (LA GAVARRA)


Adequació de l´espai situat entre Bonavista - Salvador Alle (enfront de l´Escola Bressol Lindavista i de l´Escala Betània)

Pot beneficiar als nens i nenes de la nostra ciutat, hi hauria un parc al barri Lindavista. al costat de 4 centres educatius. M´agradaria molt tenir un espai acondicionat per a què els nens i nenes puguin jugar (eliminant uns testos ´una mica grans´, aplanar el terra, posar algun element per a jugar i potser d´aquesta manera PRIORITZAREM els nens/nenes respecte ELS GOSSOS (a la zona trobem cada dia excrements de gossos).

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació