Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

102# REMODELACIÓ DEL PARC DE DARRERA DEL CITILAB (FONTSANTA-FATJÓ)


El parc actualment esta dividit en 3 zones , 2 de petits i una de grans. Jo proposo treure els matolls de separació, fer una gran area on puguem tenir mes controlats els nens, ja que hi ha una gran aglomeració a la sortida del col·legi i de l´escola bressol. I canviar el tipus de columpis ja que uns son per nens molt petits i els altres unes estructures molt altes on mes d´un nen ha patit una caiguda.

Millorant als pares la visiblitat a l´hora de controlar els nens , ja que amb la separació de les zones de columpis i els arbustos avui en dia es complicat i sobre tot si tens mes d´un nen. I de cara als nens canviant l´estructura del columpi gran ja que es un perill i algun dia tindrem un gran accidet

Valor econòmic : 50.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació