Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

110# PASOS DE CEBRA ELEVADOS EN AVDA. BAIX LLOBREGAT (RIERA)


Pasos de cebra elevados en la Avda. Baix Llobregat, en especial el que queda delante del campo de rugby, con mala visibilidad.

Protege al peatón ya que en la Avda. Baix Llobregat hay mucho tráfico y los vehículos suelen ir rápido. El paso de cebra que queda delante del campo de rugby tiene mala visibilidad debido a que está ubicado en una ligera curva, y es algo peligroso. Elevando el paso de peatones se obliga a los vehículos a moderar velocidad.

Valor econòmic : 15.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació