Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

115# PATIOS ESCOLARES DEL CEIP MEDITERRÀNIA Y CEIP GAUDÍ CON SOMBRA. (LA GAVARRA)


Colocación de toldos para proporcionar sombras en los patios de los centros escolares del CEIP MEDITERRÀNIA y CEIP GAUDÍ. No disponen de zonas de sombra y comparten, durante un periodo largo de tiempo, el patio de ambos centros cuando estan los niños en el comedor.

Es una manera de proteger a nuestros hijos del sol. Es bien sabido que cada año es más perjudicial el sol y provoca enfermedades de la piel en mayores y niños. Todos los dermatólogos aconsejan protegerse del sol con campañas informativas año tras año.

Valor econòmic : 80.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació