Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

121# EL PATI DE L´ESCOLA, UN ESPAI PEL BARRI. (SANT ILDEFONS)


Dota d´ombra el pati i les terrasses pel seu aprofitament a qualsevol hora del dia. També transformar el pati en un entorn amb vegetació, elements naturals i possibilitadors (rocòdrom, piràmide de pneumàtics, desnivells, troncs, camins...) Per poder així millorar la connexió de l´escola amb el barri com hem acordat desde l´AMPA de l´escola Mn. Jacint Verdaguer amb la direcció del centre, amb l´objectiu de fer participar i gaudir del espai a families del barri, en un entorn pensat i adequat espec

Oferir a famílies del barri de Sant Ildefons un espai on fer activitats familiars o infantils fora del horari lectiu en un entorn naturalitzat i adaptat.

Valor econòmic : 100.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació