Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

130# PAVIMENTACIÓ VORERA C/SEVILLA (APARCAMENT SIEMENS) (EL PEDRÓ)


La vorera no està pavimentada, és de terra, quan plou s´enfanga, es fan bassalts i ràpidament creixen males herbes que, tot plegat, dificulten el pas dels vianants. És l´única vorera que hi ha a aquest tram del carrer.

Els vianants podran caminar amb més seguretat per la vorera. Sovint els vianants caminen pel carril dels vehicles perquè no poden caminar per la vorera degut al fang, bassalts, herbes que tapen la vorera o excrements.de gossos. A més, si es pavimenta la vorera, no serà necessari tallar les males herbes que creixen a la vorera de terra actualment.

Valor econòmic : 15.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació