Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

152# PORXOS ESCOLES BRESSOL, ESPECIALMENT ARC DE SANT MARTÍ (ALMEDA)


Es necessiten porxos pel pati gran ja q fa molta calor i els hi toca el sol de ple als nostres petits. Arriba el bon temps i fan activitats fora de l´aula i activitats d´aigua. Al no haver-hi porxos es realment angoixant veurel´s suar i estar a plena Solana.

Tots els nens de les escoles bressol de Cornellà necessiten no estar expossats al sol directament. Els porxos fan molta falta i no es una gran despensa. L´escola ARC de Sant Martí d´Almeda té un patín fantàstic pels nostres petits però lo falten els porxos!!!

Valor econòmic : 30.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació