Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

158# MILLORA DE L´ÀREA D´APARCAMENT PRÒXIMA A L´IES FRANCESC MACIÀ (CENTRE)


La meva proposta va dirigida a urbanitzar la zona triangular que hi ha a la carretera d´Esplugues (darrere del patí del IES Francesc Macià) i que en aquests moments s’utilitza com a zona d’aparcament. Es tracta d’un espai que habitualment està ple d’escombraries, el terreny és molt irregular i ple de pedres, i quan plou, tota el fang es desplaça al mig del carrer. En fi, crec que s’hauria d’urbanitzar aquest espai i a mi m’agradaria que es construís una plaça.

Pot beneficiar als veïns de la zona que disposarien d’un espai per sortir a relacionar-se prenent la fresca les tardes d’estiu o el sol durant els mesos d’hivern. A més, milloraria l’aspecte d’aquesta zona tan cèntrica de la carretera d’Esplugues. I milloraríem la seguretat dels ciutadans perquè si per casualitat, algú cau en aquests moments en aquest terreny pot fer-se mal de totes les deixalles que hi ha.

Valor econòmic : 120.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació