Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

159# TALUD Y VALLA QUE DELIMITA EL PARQUE (PARQUE RENFE) (CENTRE)


En el parque de la estación de RENFE (Plaça d´Enric Prat de la Riba) colocar tales para la sombra ya que es un parque con bastante afluencia de niños y no hay ningún lugar de sombra, también colocar en ambos parques infantiles una valla para mayor seguridad de los niños ya que es una calle donde pasan algunos coches a una velocidad considerable y ellos cruzan de un lado a otro.

Los niños pueden disfrutar del parque con más placer y tranquilidad en la época que empieza a hacer calor con espacios de sombra y vallas.

Valor econòmic : 50.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació