Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

167# AMPLIACIÓ DE VORERA A L’ESCOLA PUBLICA SANT MIQUEL (EL PEDRÓ)


Continuar l’ampliació de vorera realitzada en l’entrada principal del col·legi San Miguel al carrer Lluís Domènech i Montaner fins a la cantonada amb el carrer Marià Thomàs i Barba per facilitar l’accés al portal número 7 que és per on entren i surten els alumnes d’infantil i primària.

Igual que passava en l’entrada principal, s’evitaria l’aglomeració de familiars i alumnes que es produeix a les hores d’entrada i sortida del centre. També que els alumnes no creuin el carrer entre els cotxes per anar a la trobada dels seus familiars que esperen en l’altra vorera.

Valor econòmic : 20.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació