Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2018. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 257 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 17 projectes per a tota les ciutat i 54 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2018 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1243
  • Inici16/06/2017
  • Obert fins16/07/2017
  • COMPARTIR         

169# PARC DARRERA DEL CARRER ARÇ (SANT ILDEFONS)


Canviar el parc que hi ha, per un parc en condicions per a infants, ara la gent fica als gossos i l´utilitzen de pipican. Treure la sorra que hi ha, possar goma espuma, aixi els nens podran jugar i no es faran mal. Posar diferents gronxadors i diferents activitats. Doncs es un benefici per els veins ja que ara que ve l´estiu no tindrem que aguantar l´olor del pipi. I per l´altre part els infants tindran un parc en condicions on poder jugar.

Doncs es un benefici per els veins ja que ara que ve l´estiu no tindrem que aguantar l´olor del pipi. I per l´altre part els infants tindran un parc en condicions on poder jugar.

Valor econòmic : 50.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació