Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

1# ÁREA PARA PERROS, COMO EL "PIPI CAN" DE CAN MERCADER.


Estaría bien la posibilidad de realizar un “pipi can” en la zona ajardinada situada entre Ctra. d’Esplugues y la calle Sevilla. Un pipi can de las carácterísticas del que podemos encontrar en el parque Can Mercader, ya que encuentro que es una zona desaprovechada y no se le da ningún uso. Simplemente sería cuestión de vayar la parte destinada a ello y colocar más papeleras.

En Cornellà nos encontramos con que cada vez hay más convivencia con perros. Ellos necesitan espacio para correr, el cual no encontramos en el barrio. Leo mucho sobre quejas de pipis en medio de la calle, en los árboles, pero....¿Dónde van a orinar los perros? Desde donde yo vivo al pipi can más cercano el perro cuando llega ya ha orinado... Simplemente sería cuestión de destinar áreas sin "uso" aparente para que los perros puedan correr y hacer sus necesidades. Beneficio: una mejor convivenci

Valor econòmic : 60.000€

Enquesta de votació