Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2017. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat (Les propostes seleccionades es publiquen íntegrament com ens les heu fet arribar els ciutadans i ciutadanes, sense filtres ni correccions.)


Després de rebre 265 propostes , i que l’equip tècnic de l’Ajuntament les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, hi ha 36 projectes per a tota la ciutat i 51 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.
Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2017 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!
Analitza les propostes i vota!

I recorda que pots compartir aquesta pàgina a les xarxes socials i animar a la resta de ciutadans i ciutadanes a participar.


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1034
  • Inici11/09/2016
  • Obert fins01/10/2016
  • COMPARTIR         

2# OBSTÁCULOS CARRIL BICI


Las esquinas del cruce entre Ctra. d’Esplugues y la calle Sevilla tienen rampa en todo el borde, excepto una esquina que tiene el escalón muy pronunciado. Justo esa esquina es la finalización del carril bici.

El escalón dificulta el paso de los ciclistas, ya que para poder continuar con su camino deben invadir el paso de peatones. Sería una buena idea poder eliminar esa esquina, dejando rampa como en las otras tres esquinas. Beneficio: eliminación de obstáculos del carril bici.

Valor econòmic : 10.000€

Enquesta de votació