Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

8# PLA DE PROTECCIÓ DEL PARDAL (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


En menys de dues dècades hem perdut el 12,5% de la població de pardals. Encara tenim sort de veure´n pels nostres carrers ja que a altres ciutat europees com Londres ja fa anys que no en veuen cap. És per això que crec que és necessari establir un pla de xoc contra aquesta pèrdua de biodiversitat urbana: millorant els espais verds, establint espais de nidificació, etc. Us deixo un parell d´enllaços de la Sociedad Española de Ornitología (SEO) per a què els feu un cop d´ull.
https://www.seo.org/

La pèrdua de població de pardals no només els afecta a ells, també a nosaltres: si ells no estan bé, nosaltres tampoc. La carència de biodiversitat afecta a tot l´ecosistema urbà. Intentar mantenir-la és una mostra de respecte a ells i a nosaltres mateixos.

Valor econòmic : 2.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació