Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

28# CAMINAR ES ENERGIA (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Proposo la col.locació d´unes peces de paviment de nova generació, que transformen cada passa feta damunt seu en energia elèctrica. Aquesta energia pot utilitzar-se per iluminar espais públics. La proposta seria començar col.locant aquest paviment en indrets d´alta afluència diària, com poden ser les voreres davant dels CEIP de Cornellà.

Amb aquesta proposta ensenyem dos conceptes: com crear energia elèctrica de manera neta, fent servir una acció tan habitual com caminar dos, transmetre la confiança a les noves generacions en que ells poden canviar el món, contaminant menys.

Valor econòmic : 15.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació