Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

51# CREACIÓ DE CARRILS BICI PER CONNECTAR CARRERS/PORTALS AMB EL TRANSPORT PUBLIC (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


Aquesta proposta agruparia diverses actuacions per tal de connectar diferents carrers dels nostres barris (especialment els mes llunyans) amb les principals estacions de transport public (estacions de tram, metro) mitjançant carrils bicis, facilitant doncs que "l´última milla" es faci amb bicis, patins o patinets

Es una mesura (de moltes altres possibles) per impulsar l´ús de mitjans nets i el transport public, reduint contaminació i embussos.

Valor econòmic : 400.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació