Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

85# UN MUNDO DE PICTOGRAMAS CONTRA LAS BARRERAS VERBALES (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


La asociación EduTEA impulsó en el año 2015 en Cataluña un proyecto que en Navarra ha tenido una gran acogida: identificar con dibujos los espacios públicos y los interiores de los centros escolares para mejorar la inclusión de las personas con trastorno del espectro autista (TEA). En este vídeo explicativo se describe el proyecto: https://vimeo.com/141311732. Sería muy bonito que Cornellà se comunicara con este colectivo de personas a través de pictogramas en sus edificios históricos, administr
Aquesta proposta inclou la proposta:
- 90# PICTOCORNELLÁ

Valor econòmic : 20.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació