Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

92# MOTOS Y MESAS DE BAR, EN LA ACERA (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


En un escrito que hice,tanto al ayuntamiento,como al alcalde,pidio una pilona automatica,en la parte trasera de la iglesia,para los que tenemos el parking a 30m,debido a que para llegar al mismo,tenemos que dar muchisima vuelta,y con ella,minimizariamos el tiempo,y las vueltas,ya que aparte,estan haciolo casi todo peatonal,y con ello,mas dificil circular,y llegar a mi parking,la respuesta,tanto de uno,como de otro,fue que actualmente,se mira mas por el peaton,asi que como las aceras,cada vez est

Ya que el ayuntamiento,mira,o dice mirar,tanto por el peaton,que cumpla con ello

Valor econòmic : 6.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació