Fitxa projecte \

Informació detallada del projecte

Consulta:
Pressupostos participatius 2019. Vota les propostes presentades

Pressupostos participatius de Cornellà de Llobregat. Aquestes són les propostes presentades per la ciutadania de Cornellà.


Després de rebre 288 propostes (221 online i 67 presencials), i de que la Comissió de Valoració Tècnica-Econòmica les hagi avaluat per assegurar-ne la seva viabilitat, i un cop unificades les propostes seleccionades, hi ha 17 projectes per a tota la ciutat i 40 per als diferents barris de la ciutat que pots votar si creus que poden millorar Cornellà.

Les propostes més votades s’inclouran en els pressupostos de 2019 de l’Ajuntament de Cornellà i per tant, es desenvoluparan al llarg de l’any vinent. Pots votar fins a tres propostes.
Tu tens la paraula!


Enquesta orientada a: edat mínima (16), cornellanencs i cornellanenques, enquesta participativa


  • Vots1640
  • Inici16/06/2018
  • Obert fins16/07/2018
  • COMPARTIR         

181# DONAR FUNCIÓ I REURBANITZACIÓ SOTA EL VIADUCTE DE RENFE. (CORNELLÀ (TOT EL MUNICIPI))


La zona sota del viaducte de RENFE a la confluencia de Ctra Esplugues i Av dels Alps és una zona amb potencial que està desaprofitada. Hi ha espai per potenciar l´esport (pistes polivalents de basquet/handbol, zona d´exercicis,...), la lectura (caseta d´intercanvi de llibres i punt wifi), el lleure pels infants (zona de joc infantil), i per la gent gran (zones de banc amb entreteniments tipus jardineria, ...)

Creació de la figura del tutor del ciutadà a l´Ajuntament

Valor econòmic : 170.000€
Web: Anar a la web

Enquesta de votació